fbpx

BOOGIE BACKYARD

CORONA PROOF: BACKYARD BOOGIE

14 mei t/m 30 juni 2020

Boogieland is weer open! Wel een beetje anders dan voorheen, want in de buitenlucht, maar zonder twijfel met dezelfde vibe, evenveel liefde, knallende energie en lessen van hoge kwaliteit. In de basis werkt het zo: er zijn groepslessen én bokszakken met slots voor individueel trainen. Lees hieronder hoe het werkt.

NIEUWE MANIEREN VAN TRAINEN

We bevinden ons in een tijd waar iedereen wordt gevraagd zich aan te passen. Training met fysiek contact of in grote groepen is tijdelijk onmogelijk. En dat is lastig bij een contactsport zoals boksen, maar Boogieland denkt in mogelijkheden. Want samen trainen is inspirerend, maakt je sterker en geeft energie. Daarom heeft iedereen bij groepslessen zijn eigen vak van drie bij drie meter, én kun je de hele dag door audiotrainingen doen op de bokszakken die buiten hangen.

 

BOKSZAKKEN OP DE BINNENPLAATS

Tijdens de lockdown hingen de bokszakken van Boogieland door heel Amsterdam om te helpen de stad gezond te houden. Die actie hebben we nu voortgezet op de binnenplaats van Boogieland. Alleen trainen moeilijk? Nee hoor, we hebben tientallen audiotrainingen voor je opgenomen die jou door je uurtje beuken heen trekken. Bluetooth speakertje mee of oortjes in en gaan met die banaan. Samen trainen kan ook: ieder een slot boeken, één speakertje: go, go, go! Probeer het eens, het werkt supergoed.

Je kunt je training zelf inplannen, ook overdag. Dus reserveer een bokszak en klik via de app door naar de audiotrainingen. Als je nog geen lid bent kun je via deze link een bokszak huren, dat kost € 7,50. De regels hangen bij de bokszakken: 1 persoon per zak, schoonmaken voor én na gebruik en altijd bokshandschoenen aan. 100% corona-proof knallen!

SAMEN TRAINEN IN DE BUITENLUCHT

Doe mee met een buitenles boksen, kickboksen, een fitness circuittraining op het voetbalveldje van SkateCafe op de gezellige binnenplaats van Boogieland. Lekker buiten maar toch privé. Bij de groepslessen ligt de focus op het opbouwen van kracht, conditie en het verbeteren van je techniek, en vooral ook op het samen sporten. Tussen de deelnemers is geen fysiek contact want iedereen traint in een eigen vak van 3×3 meter om voldoende afstand te bewaren. Maar de team-spirit blijft er sowieso in! 

Een groepsles op onze binnenplaats bestaat uit maximaal 17 personen. 

Wil je meedoen? Reserveer je plek voor de groepslessen via het rooster. Ben je nog geen lid? Join us, you sweet badass of kom eerst even de geweldige sfeer proeven met een losse les