fbpx

BOOGIE MASTERCLASS

 

 

 

 

 

 

 

BOOGIE RAVE UNIT

zaterdag 19 september 18.00u-19.00u
Dit wordt de meest epische les die je ooit zult meemaken. Het wordt een samenspel van muziek en dansend boksen op de tunes van Brass Rave Unit en is voor alle niveaus!

Dus kom ook naar de Boogie Rave Unit! De jongens van @brassraveunit kunnen niet wachten om een hele vette show voor je neer te zetten terwijl je lekker aan het boksen bent. We hebben beperkte plaatsen, dus wees snel met het kopen van je credit en schrijf je hierna in voor de les op het rooster!

leden €17,50 // niet-leden €22,50

LES BOEKEN

MASTERCLASS ALEX BOOGERS

zaterdag 26 september 14.00u-16.00u
Schrijver en oud-kickbokser  Alex Boogers gaat je tijdens zijn 2-urige masterclass zeker inspireren. Na een ongeval was het voor Boogers niet meer mogelijk om zelf te kickboksen, maar hij heeft kampioenen getraind zoals Soumia Abalhaya en prachtige boeken geschreven over boksen – zoals Het sterkste meisje van de wereld (2007), Alleen met de goden (2015) en De zonen van Bruce Lee (2020). De masterclass zal een mix zijn van een intensieve en leerzame kickboksles en een stukje levensgeschiedenis en wijsheid van deze legende.

leden €12,50 // niet-leden €20,00

LES BOEKEN

MUAY THAI MASTERCLASS

zaterdag 3 oktober 14.00u-16.00u
De vorige (uitverkochte) Muay Thai masterclass was een groot succes. De Muay Thai training is voor zowel beginners als gevorderden. Dit keer ligt de focus op verdedigen, het onderbreken van je tegenstander d.m.v de juiste timing en overnames. De nadruk ligt ook zeker op de Muay Thai techniek die zich onderscheidt van westers kickboksen: ellenbogen, knieën, trappen en balansverstoringen. Trainer Tijl heeft zijn eigen school Naka Muay Thai in Thailand en heeft meer dan 50 wedstrijden gevochten. Het is een echte buitenkans om les van hem te krijgen.

leden €12,50 // niet-leden €20,00

LES BOEKEN