fbpx

BOOGIEBAG

 

 

 

 

 

 

 

BOOGIEBAG: BOKSZAK, FITNESSTOOL EN TAS IN ÉÉN

Deze multifunctionele uitvinding van Boogieland is een bokszak, fitnesstool én een mooi tasje in één. Je kunt er net zo hard op slaan als op een grote bokszak, maar je kan ‘m nog wel meenemen op de fiets of ‘m zelf ophangen aan je plafond of deurpost. Daarnaast is het een geweldig alternatief voor een kettlebell; je kunt er álle fitnessoefeningen mee doen. En het is ook nog eens een hele mooie tas voor je boodschappen.

LAAGDREMPELIG EN EFFECTIEF THUIS TRAINEN

De Boogiebag is een product van de lockdown. Alles draaide om aanpassingsvermogen. Bij onze boksclub Boogieland betekende dat onder andere creatief nadenken over thuis trainen: hoe maken we dat leuk, laagdrempelig én effectief? De Boogiebag is ons antwoord op die vragen. Nu de lockdown praktisch voorbij is blijft de Boogiebag heel bruikbaar: je kunt er thuis op boksen of mee fitnessen, en ze kunnen worden gebruikt tijdens de circuittrainingen. En deze zomer is ‘ie ideaal als strandtas. Bovendien zit je qua thuistrainen helemaal check in ’t geval van een tweede golf.

 

 

ONTWORPEN EN GEMAAKT DOOR BOOGIELANDERS

Het ontwikkelen van dit mooie ding kon niet zonder hulp. Een doortastend testpanel van Boogielanders heeft feedback gegeven bij het ontwerpen. En ook bij het produceren heeft de club geholpen, ieder tasje is door een boogielander (of boogieland mama/oma) met de hand genaaid!

 

TRAINEN VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK

Het idee van de Boogiebag is altijd geweest om mensen te helpen om ondanks alles toch te kunnen trainen. Als bedankje aan onze leden die ons hebben gesteund tijdens de lockdown, krijgen zij deze Boogiebag cadeau. Ook doneren we een deel van de eerste 500 Boogiebags aan ongedocumenteerden en andere mensen die ze heel goed kunnen gebruiken in Amsterdam.

Heb je tips? Mail ons op info@boogieland.nl. Deel je foto’s en filmpjes met ons via #boogiebag en tag @boogielandboxingclub zodat anderen geïnspireerd raken en ook aan de slag gaan.

 

 

 

 

HOW TO USE

INGREDIËNTEN

1. Boogiebag van canvas
2. Binnenzak van plastic
3. Elastiek (ophangen)
4. Karabijnhaak (vastklikken)
5. Schroefoogje (bevestiging)
6. Tie wrap (binnenzak sluiten)
7. Instructiekaartje 

GEBRUIKSAANWIJZING

Vul de binnenzak met zand, doe hier ongeveer 10 kilo zand in – vier flinke scheppen. Draai de binnenzak aan de bovenkant dicht en sluit hem af met de tie wrap. Stop de binnenzak in de canvas Boogiebag. Nu is het tijd om de Boogiebag netjes en zorgvuldig dicht te knopen volgens de instructies van het filmpje. Als de knoop netjes zit hoef je er tijdens het trainen niet meer naar om te kijken. Als je wil boksen haal je het elastiek onder de knoop door. Schroef het oog in je deurpost, in een houten balk of boor een gat met plug in je betonnen plafond. De Boogiebag kun je met de karabijnhaak ophangen aan het oog. De hoogte kun je zelf bepalen door het elastiek in te korten. Voor kettlebellen heb je het elastiek niet nodig, je houdt de knoop in je hand als een hengsel. Nu ben je helemaal ready om te trainen. Let op: boksen op de Boogiebag is eventjes wennen en zal je voetenwerk, reactiesnelheid en coördinatie flink op de proef stellen! Blijf creatief en heel veel plezier.

INSTRUCTIEVIDEO

AUDIOTRAINING

Met de Boogiebag zijn eindeloos veel trainingen mogelijk. Je kunt vrijwel elke audio bokstraining gebruiken, maar wij hebben ook een speciale Boogiebag training voor je geproduceerd. Beluister de bokstraining voor de Boogiebag op onze BoogielandBoxingBags Soundcloud.

BELUISTER DE BOOGIEBAG AUDIOTRAINING

VIDEOTRAINING