fbpx

BOXING BAGS PROJECT

KOM TRAINEN, YOU SWEET BADASS!

Door heel Amsterdam hangen bokszakken van stichting Boogieland Foundation. Wij geloven dat (kick)boksen je kunt helpen om beter in je vel te zitten en sterker in je schoenen te staan.

Met de openbare boksstations maken we dit mogelijk voor alle Amsterdammers – arm of rijk – zodat iedereen een gelijke kans heeft een Champ at Life te worden.

Dus. Nu is het jouw beurt om door te pakken: ga naar buiten. Kies een locatie. Train met een van onze audiotrainingen en voel je daarna lekker en trots op jezelf. Deel je training met #boogielandboxingbags via Facebook of Instagram.
HET PAROOL FUNX AT5 RTV-NH

HERSTART BOXING BAGS PROJECT

Op 16 maart 2020, tijdens de eerste lockdown, bood boksclub Boogieland haar bokszakken inclusief audiotrainingen gratis aan voor alle Amsterdammers.

Met de Boogieland Foundation trekken we het Boxing Bags project breder dan alleen sporten stimuleren in tijden van corona. De bokszakken hangen nu op plekken waar mensen het gevoel hebben dat er niet altijd naar hen wordt omgekeken. Trainen en aan jezelf werken zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

We halen onze kracht namelijk uit boksen. We willen iets liefs doen voor de stad en al haar inwoners en een positief geluid uitdragen. Boogieland gelooft in de kracht van sport en wil de toegankelijkheid vergroten door ook buiten de sportschool Amsterdammers te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. 

DUURZAAM KARAKTER

De herstart van het Boxing Bags project heeft een duurzamer karakter voor ogen. We werken hecht samen met o.a. Gemeente Amsterdam en een aantal sociaal-maatschappelijke en culturele organisaties in de stad en zijn bezig met het ontwikkelen van een duurzame bokszak.

NIEUWE LOCATIES

Boogieland is een jonge en maatschappelijk betrokken boksschool die opereert onder het motto “Boxing to become…Champs at Life”. Wij dragen graag bij aan een mentaal en fysiek gezonde stad. Boksen en kickboksen zijn de snelst groeiende sporten van Nederland in alle lagen van de maatschappij, en juist de mentaliteit van zelfzorg en weerbaarheid die diep verbonden zijn met de vechtsport staan voor ons hoog in het vaandel. Deze actie is voor jou en iedereen in Amsterdam.

SUPPORT

Het doel is om alle wijken van Amsterdam te voorzien van bokszakken. Naast dat we een kleine onderneming zijn die tijdens de eerste lockdown in maart een gedeelte van haar bokszakken heeft gedoneerd aan de stad, hebben we nu ook stichting Boogieland Foundation opgericht, waarmee we met hulp van donateurs en fondsen dit project kunnen verwezenlijken.

Wij zijn altijd op zoek naar particulieren of bedrijven die onze missie delen en een of meerdere boksstations willen sponsoren. Ben jij iemand die hier interesse in heeft? FANTASTISCH, stuur dan even een mail naar maartje@boogieland.nl voor meer info.