fbpx

BOOGIELANDBOXINGBAGS DOWN BUT NOT OUT

Op vrijdag 27 maart hebben we de Boogielandboxingbags weggehaald. Dit gezien het besluit van burgemeester Halsema om openbare trainingsfaciliteiten te sluiten vanwege overmatige drukte en bijbehorend besmettingsgevaar.

Het idee achter de Boogielandboxingbags en de beweging die is ontstaan, is volgens ons ontzettend belangrijk. Boogieland blijft zich hard maken voor de mentale gezondheid, maar voorzorg en veiligheid gaan voorop in deze heftige tijden.

We zijn ontzettend blij dat jullie zoveel gebruik hebben gemaakt van de bokszakken. Bedankt voor de filmpje, foto’s en lieve berichten. Wat waren jullie lekker bezig! De audiotrainingen zijn 4,6 duizend keer beluisterd en de kaart met bokszakken is 13 duizend keer bekeken.

Houd onze site en sociale media-kanalen goed in de gaten. Want als het aan ons (en de gemeente) ligt komen de bokszakken zo snel mogelijk weer terug! 


SUPPORT BOOGIELAND

Ook wij zijn een kleine onderneming en zullen de klap van het Coronavirus voelen. We hopen zo snel mogelijk weer open te kunnen gaan, maar respecteren de richtlijnen van het RIVM. We hopen op jullie begrip en jullie steun. Achter de schermen zijn we druk bezig Boogieland draaiende te houden. Om een hart onder de riem van Boogieland te steken, kun je hier alvast een les boeken, een Boogieland t-shirt kopen die per post wordt bezorgd, of een bokszak sponsoren. Of lever via deze link een kleine bijdrage!

 

 

STEUN BOOGIELAND VIA DE WEBSHOP

BOOGIELAND BOXING BAGS

BOOGIELAND KOMT IN ACTIE

Ondanks ons begrip voor de maatregelen n.a.v het coronavirus, vinden we het ontzettend jammer dat de deuren van Boogieland gesloten zijn en we niet samen kunnen trainen. Als we konden helpen op de intensive care, zouden we dat gelijk doen. Maar we zijn geen dokters. We halen onze kracht uit boksen en willen met de BoogielandBoxingBags actie iets liefs doen en een positief geluid uitdragen. 

Deze actie is voor jou en iedereen in Amsterdam die thuis geen middelen heeft om te sporten en niet in het bezit is van een tuin of een bokszak.

Momenteel hebben we de bokszakken tijdelijk weggehaald. Zie ons statement hierboven. Lees hieronder over ons project, dat we zo snel mogelijk willen voortzetten! Dus heb je een goed idee of kun je ons helpen? Stuur dan een mail naar info@boogieland.nl. 

BOOGIELAND BOKSZAKKEN

De bokszakken zijn voor iedereen toegankelijk en trainen doe je gemakkelijk met de gratis audiotrainingen op Soundcloud – ingesproken door de trainers van Boogieland. Op de Boogieland Bokszak Map zie je precies waar de bokszakken hangen. Weet jij nog een goede plek, heb je vragen of tips? Mail ons dan op bokszak@boogieland.nl

HOE WERKT HET?

Boogieland’s online bokszaktrainingen werkt als volgt:

a = warming up zonder bokszak
b = workout op de zak
c = finisher en cooling down zonder bokszak

  1. Kies een locatie van een Boogieland Bag
  2. Kies een warming up via Soundcloud, deze kun je thuis doen of vlakbij de zak
  3. Begin met een warming up via Soundcloud op de zak
  4. Kies een training via Soundcloud en leef je uit

We gaan proberen tot 20 bokszakken door de hele stad te hangen, dit betekent dat er per dag zo’n 600 mensen per dag kunnen trainen. Laten we proberen om in deze tijd social media te gebruiken om elkaar te motiveren. Als je een leuke challenge hebt bedacht of een vette locatie weet voor een bokszak, mail dan naar bokszak@boogieland.nl. En deel je trainingen op Facebook en Instagram met #boogielandboxingbags! 

We hopen dat we je snel weer in het echt zien. Stay classy, stay sexy, let’s boogie!