fbpx

PUBLIC BOXING BAGS

MADE POSSIBLE BY THE BOOGIELAND FOUNDATION

GRATIS BOKSEN VOOR IEDEREEN!

Door heel Amsterdam hangen bokszakken van stichting Boogieland Foundation. Wij geloven dat (kick)boksen je kunt helpen om beter in je vel te zitten en sterker in je schoenen te staan.

Met de openbare boksstations maken we dit mogelijk voor alle Amsterdammers – arm of rijk – zodat iedereen een gelijke kans heeft een Champ at Life te worden.

Dus. Nu is het jouw beurt om door te pakken: ga naar buiten. Kies een locatie. Train met een van onze audiotrainingen en voel je daarna lekker en trots op jezelf. Deel je training met @boogieland.boxingbags.

SUPPORT ONS MET EEN BOOGIELAND-TAS!

Gemaakt van oude bokszakken
De bokszakken die in de stad hingen en kapot zijn gegaan krijgen een nieuw leven als Boogieland-tas! Waterdicht met sterke hengsels, allemaal uniek en in alle formaten.

Support
Door een Boogieland-tas aan te schaffen support je de stichting. Met dit geld kunnen we nieuwe locaties plaatsen en organiseren we gratis bokstrainingen voor de jeugd.

Dus wil je ons helpen? Koop een Boogieland-tas! Deze kost €45,-.

Hoe werkt het?
– Stuur een mailtje naar lotte@boogieland.nl
– Stuur een DM via Boogieland Foundation Instagram
– Of kom langs bij Boogieland aan de balie en kies een tas uit!

Je kunt ons ook supporten zonder een Boogieland-tas te kopen, bedrag zelf in te vullen via deze link.

GRATIS BOKSTRAININGEN

Samen met Lynk & Co en  Wintergames organiseert stichting Boogieland Foundation (kick)bokstrainingen door wereldkampioenen, voor iedereen onder de 27 jaar.

Zoals met oud-kampioen Raymond Joval, Glory vechter Tyjani Beztati, Mohammed Boutasaa, Piëtro Doorje, Regian Eersel en meer.

Samen met deze rolmodellen wil Boogieland foundation graag de jeugd in beweging krijgen en de Champs at Life mentaliteit meegeven: sterk in je schoenen staan en lekker in je vel zitten is de missie. “Tijdens de coronapandemie krijgen jongeren vooral te horen wat er allemaal niet mag én niet kan. Daarom is het belangrijk om hen, juist nu, een positieve impuls te geven.”

HERSTART BOXING BAGS PROJECT

Op 16 maart 2020, tijdens de eerste lockdown, bood boksclub Boogieland haar bokszakken inclusief audiotrainingen gratis aan voor alle Amsterdammers.

Met de Boogieland Foundation trekken we het Boxing Bags project breder dan alleen sporten stimuleren in tijden van corona. De bokszakken hangen nu op plekken waar mensen het gevoel hebben dat er niet altijd naar hen wordt omgekeken. Trainen en aan jezelf werken zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

We halen onze kracht namelijk uit boksen. We willen iets liefs doen voor de stad en al haar inwoners en een positief geluid uitdragen. Boogieland gelooft in de kracht van sport en wil de toegankelijkheid vergroten door ook buiten de sportschool Amsterdammers te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. 

DUURZAAM KARAKTER

De herstart van het Boxing Bags project heeft een duurzamer karakter voor ogen. We werken hecht samen met o.a. Gemeente Amsterdam en een aantal sociaal-maatschappelijke en culturele organisaties in de stad en zijn bezig met het ontwikkelen van een duurzame bokszak.

NIEUWE LOCATIES

Boogieland is een jonge en maatschappelijk betrokken boksschool die opereert onder het motto “Boxing to become…Champs at Life”. Wij dragen graag bij aan een mentaal en fysiek gezonde stad. Boksen en kickboksen zijn de snelst groeiende sporten van Nederland in alle lagen van de maatschappij, en juist de mentaliteit van zelfzorg en weerbaarheid die diep verbonden zijn met de vechtsport staan voor ons hoog in het vaandel. Deze actie is voor jou en iedereen in Amsterdam.

GOEDE PLEK VOOR EEN BOKSZAK?

Heb jij een idee voor een nieuwe locatie voor een Boogieland Boxing Bag, stuur dan een mailtje naar maartje@boogieland.nl waarin je de volgende vragen beantwoordt;

1. Waar? (denk alvast aan doorgang vrij houden, geen huizen te dichtbij i.v.m. geluidsoverlast, stenen ondergrond en 3 meter omtrek eromheen om vrij en veilig te kunnen boksen)
2. Wat zouden (buurt)partners kunnen zijn, denk aan buurthuizen, jeugdwerk, welzijnsorganisaties, sportclubs, bekende sporters etc. ?
3. Wat zouden financiële partners kunnen zijn? Denk aan sponsors en/of fondsen of particuliere weldoeners.
4. Wie zou er bagmaster kunnen zijn op deze locatie; iemand die een oogje in het zeil houdt en de buurt motiveert om te trainen en aan zichzelf te werken.

PARTNERS

          

   

SUPPORT

Support Boogieland Foundation met een donatie – bedrag zelf in te vullen!

We zijn altijd op zoek naar samenwerkingen met nieuwe partners. Neem contact op met Maartje via maartje@boogieland.nl. Volg ons op Instagram en Facebook voor nog meer nieuws en mooie foto’s!

PERS

Neem contact op met Lotte Stig via lotte@boogieland.nl.