fbpx

NACHT VAN DE HETE BLIKSEM | 15 OKTOBER | BOOGIELAND X SKATECAFE

De Nacht van de Hete Bliksem: vechten, feest, verbroedering en ontlading. Op 15 oktober toont Boogieland [Kick]Boxing Club zich wederom als bokstempel meets nachtclub, ditmaal samen met de vrienden van het Skatecafé.

👊 Gevechten: 16:00 – 22:00

👊 Party: 22:00 – 03:00

👊 Line-up: TBA

GET YOUR HETE BLIKSEM TICKETS

Benieuwd hoe de Nacht van de Hete Bliksem er de afgelopen keer aan toe ging? Check deze video:

DE NACHT VAN DE HETE BLIKSEM

Boogieland’s Nacht van de Hete Bliksem is een viering van de menselijke potentie tot overwinning; een knetterend spektakel ter algehele verrukking en een liefdevolle verstoring van de gevestigde orde.

Hét boksgala / festival dat Boogieland zo’n unieke identiteit geeft en waar alles waar wij van houden samenkomt. Deze nacht draait om vechten en feesten zonder machoshit, doordrenkt van punkmentaliteit en mét hoogenergetische waanzin overal om je heen.

Vanaf het begin; feest in en om de ring

Onze Grand Opening in april 2019 – met een rij tot aan de straat – bleek een legendarische kick-off avond. Ons éénjarig bestaan en tevens ons eerste Nacht van de Hete Bliksem editie pakten we groter uit. Het was één groot feest met vette [kick]bokswedstrijden, livemuziek en worstelaars en trok rond de duizend bezoekers.

Door Corona hebben we lang moeten wachten op een derde editie maar met een zeer geslaagde Kleine Bliksem als voorproefje gaan we 15 oktober weer knallen en wordt het spectaculair!

Stay classy, stay sexy….let’s boogie!

WIE DOEN ER MEE

De clubwedstrijden tijdens de Nacht van de Hete Bliksem zijn bedoeld voor onze leden, het is een kans voor jou en je tegenstander om de weg naar en de wedstrijd zelf te ervaren, jezelf een doel te stellen en dat doel door hard te werken te bereiken. Onze wedstrijdvechters zijn van alle niveau’s, leeftijden en genders en gaan samen met ons dit spannende avontuur aan.

Iedereen kan zich inschrijven voor de Nacht van de Hete Bliksem. Voor sommige is  een doel op zich om ooit te strijden in een ring. Voor andere is dit een opstapje om nog beter te worden. Voor iedereen proberen wij de perfecte tegenstander te vinden, iemand die je uitdaagt, je sterker maakt, en uiteindelijk met jouw de ring in wilt stappen.

Deze keer niet, volgende keer wel?!

De inschrijving voor deze editie is al gesloten maar voor volgende edities is er voor jou misschien ook wel een perfecte tegenstander. Laat je 15 oktober inspireren, en kom kijken wat er allemaal mogelijk is en hoe ook jij hier zou kunnen staan.

CHECK IT OUT

LINE UP EN MATCHES

TBA

HELPEN

De Nacht van de Hete Bliksem is ontstaan voor – en door Boogielanders. Zonder de vechters en alle mensen die helpen, zou dit grote evenement niet mogelijk zijn.

Heb jij een specifieke skill of heb je gewoon zin om een steentje bij te dragen aan dit evenement dan kan dat natuurlijk! Stuur een mailtje naar info@boogieland.nl en laat ook even je telefoon nummer achter. We zijn je eeuwig dankbaar!

SEE YOU THERE!

GET YOUR HETE BLIKSEM TICKETS