fbpx

DE NACHT VAN DE HETE BLIKSEM

CLUBWEDSTRIJDEN EN FEEST

Boogieland organiseert twee keer per jaar clubwedstrijden onder de naam ‘De Nacht van de Hete Bliksem’. Een wonderbaarlijke avond vol zweet, bloed en liefdevolle verrukking in het Amsterdamse huis van de strijdwaardigheid Boogieland [Kick] Boxing Club. Tijdens De Nacht van de Hete Bliksem vindt een prachtig spektakel plaats waarbij dappere jongens en meiden van Boogieland zich tijdens vriendschappelijke wedstrijden in het diepe gooien tussen de touwen van de boksring. Onze clubleden werken maandenlang toe naar deze avond. Ieder met een eigen doel, een eigen groei en een eigen drijfveer. Na het aangaan van menig fysieke maar vooral mentale veldslagen, zetten de Boogievechters een avond neer om nooit te vergeten. Kortom; maanden van opgebouwde spanning komen op deze avond knetterend tot een hoogenergetische ontlading. Donder en bliksem gegarandeerd.

Momenteel is de Nacht van de Hete Bliksem uitgesteld door het coronavirus. Wil je zeker weten dat je niks mist? Schrijf je dan in voor de pre-sale en blijf op de hoogte via het Facebook evenement.

Benieuwd hoe de Nacht van de Hete Bliksem er de afgelopen keer aan toe ging? Check deze video om wat sfeer te proeven:

DE NACHT VAN DE HETE BLIKSEM

Onze Grand Opening in april 2019 – met een rij tot aan de straat -bleek een legendarische kick-off avond. Ons éénjarig bestaan en tevens ons eerste Hete Bliksem editie pakten we groter uit. Het was één groot feest met vette [kick]bokswedstrijden, livemuziek en worstelaars en trok rond de duizend bezoekers. Na het stijf uitverkochte succes van de vorige twee edities, barst het spektakel op 9 mei 2020 weer los. Over vier maanden gaan we weer knallen en we weten zeker dat het weer prachtig wordt en misschien nog wel mooier dan de vorige keer. Stay classy, stay sexy….let’s boogie!

MEEDOEN?

De clubwedstrijden tijdens de Nacht van de Hete Bliksem zijn bedoeld om jou en je tegenstander een kans te bieden om de weg naar en de wedstrijd zelf te ervaren, jezelf een doel te stellen en dat doel door hard te werken te bereiken. Eind februari is de deadline voor de matchmaking. Voor die tijd ga je zelf op zoek naar een tegenstander. Het maakt niet uit of je beste vrienden bent of dat je een keer samen hebt getraind en dacht ‘dit zou weleens een goede wedstrijdmatch kunnen zijn’. Jij en je tegenstander trainen (gedeeltelijk) samen. Jullie moeten ongeveer in dezelfde ervarings- en gewichtsklasse zitten en flink fit zijn. Een andere eis is dat je voor eind februari minimaal vier lessen sparren gevorderd hebt gevolgd in 2020.

HELP US OUT

De Nacht van de Hete Bliksem is ontstaan voor- en door Boogielanders. Zonder de vechters en alle mensen die helpen, zou dit grote evenement niet mogelijk zijn. Ook voor deze Nacht van de Hete Bliksem zijn we weer op zoek naar vrijwilligers die willen helpen deze onvergetelijke avond mogelijk te maken! Hierbij zoeken we hulp met opbouwen, de bar, muntverkoop, afbouwen en alles wat er bij dit grote evenement komt kijken. Het is een superleuke kans om andere Boogielanders beter te leren kennen of om samen met je vrienden iets terug te doen voor de club. Ook staan we open voor samenwerkingen met andere bedrijven. Dus mocht je nog iets weten, neem dan contact met ons op!
Wil je meehelpen? Dan kun je een mailtje sturen naar info@boogieland.nl