fbpx

KINDERLESSEN

VANAF DINSDAG 5 MEI GAAN WE WEER VAN START MET AANGEPASTE KINDER- EN TIENERLESSEN BIJ BOOGIELAND!

DE LESSEN WORDEN WEER GEGEVEN OP DE OUDE TIJD. DUS IEDERE DINSDAG:

 • KINDERLESSEN ( 7 T/M 12 JAAR) VAN 16:00 TOT 16:45
 • TIENERLESSEN (13 T/M 17 JAAR) VAN  17.00 TOT 18.00

De lessen zullen er anders uitzien dan eerst. De Vechtersportautoriteit Nederland heeft een lijst met goede richtlijnen die we nauwlettend volgen. Je kunt deze hier nalezen.

Wij zijn er mega blij mee dat weer wat kunnen bieden voor de kids en hopen dat jullie er ook zin in hebben! Uiteraard moeten we ons aan een aantal protocollen houden en staat veiligheid voorop. We willen jullie daarom vragen een aantal regels met je kind(eren) te bespreken. Hieronder zijn de belangrijkste punten die je absoluut moet lezen voordat je mee kunt doen met de les.

 

CORONA REGELS KINDERLESSEN

1. Verplicht online reserveren voor de les. Kinderen en tieners moeten hun plekje in de les vooraf online reserveren, zo kunnen we garanderen dat de groep niet te groot is. Zonder reservering helaas ook geen deelneming aan de les. Reserveren kan via de Virtuagym app of via www.boogieland.virtuagym.com. In onze FAQ staat precies omschreven hoe online reserveren werkt.

2. We trainen buiten, de deur van de club blijft dicht. De trainingen zullen buiten op het voetbalveldje voor Boogieland plaatsvinden. Dit betekent thuis omkleden/douchen en ga van tevoren naar het toilet.

3. Afstand houden.

4. Niet te vroeg komen. De kinderen onder de twaalf kunnen een redelijk normale kickbokstraining verwachten. Voor de tieners van dertien jaar en ouder is het verplicht om 1,5m afstand te houden. Voor ouders en verzorgers is het niet mogelijk om te blijven kijken tijdens de les.

5. Eigen bokshandschoenen verplicht. Het meenemen van eigen bokshandschoenen is door de overheid verplicht. Het is onveilig om bokshandschoenen te lenen. Daarom kunnen kinderen en tieners die geen eigen bokshandschoenen hebben van Boogieland een setje in bruikleen krijgen.

6. Tienerlessen: geen contact. Vanaf 13 jaar is contact nog verboden. Tijdens de tienerlessen houden we de 1,5m goed in acht. Dit houdt in dat er niet tegen elkaar geoefend wordt, maar dat de lessen vooral zullen bestaan uit weer fit worden door middel van schaduwboksen, fitnessoefeningen en spelletjes.

7. Handen ontsmetten voor het trainen. Wij zorgen voor desinfectiemiddel.

WIL JE GRAAG MEEDOEN, MAAR BEN JE NOG GEEN LID? IEDEREEN IS WELKOM!

Zorg er dan wel voor dat je minimaal 2 dagen van te voren een mailtje stuurt naar info@boogieland.nl zodat we een plekje kunnen reserveren. De eerste proefles meedoen is gratis, maar wel alleen mogelijk via een reservering via de mail!

Hopelijk tot snel!

BOOGIEKIDS & BOOGIETEENS

 • We werken met twee leeftijdsgroepen. De Boogiekids-les is op maat gemaakt voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. De Boogieteens-les is bedoeld voor tieners tussen de 13 en 17 jaar.
 • De Boogiekids-lessen focussen op samenspel, motoriek, grenzen aangeven en respecteren en heel veel plezier maken – want spelen is leren!
  Iedere dinsdag van 16:00 tot 16:45.
 • De Boogieteens-lessen focussen op het leren van de sport, mentale en lichamelijke kracht ontdekken, samen lol maken zonder de discipline uit het oog te verliezen en ondertussen een positief zelfbeeld op te bouwen. Iedere dinsdag van 17:00 tot 18:00.
 • Lesley is een ervaren en gediplomeerde jeugdtrainer en geeft met veel plezier de lessen.

KICKBOKSEN – OOK JÚÍST ALS JE NÍET STOER BENT

 • Bij Boogieland is kickboksen is voor iedereen! Stoer, verlegen, groot, klein, jongens of meisjes. Er is zóveel te leren.
 • We zorgen voor gezellige, speelse lessen met persoonlijke aandacht en zicht op de ontwikkeling van ieder kind.
 • Voor de duidelijkheid: er wordt nooit gespard tijdens de jeugdlessen en het hoofd wordt niet geraakt. Slaan en trappen gaat altijd gecontroleerd onder toeziend oog van de trainer en er wordt geoefend met bescherming aan en/ of op de trapkussens.

WANNEER EN WAT KOST HET?

 • De jeugdlessen zijn op dinsdag. Boogiekids van 16:00 tot 16:45, Boogieteens van 17:00 tot 18:00. In de toekomst zullen er meerdere op dagen in de week jeugdlessen zijn.
 • Een proefles is gratis! Je kunt gewoon langskomen, aanmelden is niet nodig.
 • De jeugdlessen kosten voor een heel jaar vooruitbetalen omgerekend €24,- per maand. Voor een 12 maanden abonnement zijn de kosten €26,50 per maand. Voor minimaal 1 maand kost een kinderabonnement €29,-. De betaling gaat met automatische incasso op basis van een doorlopende overeenkomst.
 • Een abonnement afsluiten kan aan de balie in Boogieland. Vraag aan de baliemedewerker naar een aanmeldingsformulier. Mocht je nog meer vragen hebben, staan we je graag te woord of stuur een mail naar info@boogieland.nl.
 • Tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen is er geen training.

Wacht niet te lang, omdat we de klassen klein houden verwachten we snel vol te zitten.

WAT NEEM JE MEE?

 • Een (korte) sportbroek en een t-shirt is een prima boksoutfit. Omdat we buiten trainen, zijn sportschoenen noodzakelijk. Bokshandschoenen en scheenbeschermers kunnen hier gratis geleend worden.
 • Tijdens de eerste les mag je als ouder natuurlijk blijven kijken. Mocht uw kind vaker een les komen volgen, verzoeken we je vriendelijk om de kinderen alleen te brengen en op te halen.
 • Kom natuurlijk een keertje kijken als je benieuwd bent, je bent welkom! We zitten op het binnenplein achter SkateCafe, Gedempt Hamerkanaal 38.

Voor een gratis proefles kun je even bellen of twee dagen van tevoren een mailtje sturen. Zo kunnen we rekening houden met de groepgrootte. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@boogieland.nl