fbpx

LOCKDOWN STARTERSPAKKET

GEBRUIK DE LOCKDOWN OM ER STERKER UIT TE KOMEN

Geen zin om te wachten tot de gyms weer open zijn maar wil je toch beginnen met (kick)boksen? Het Boogieland Lockdown Starterspakket stoomt je klaar zodat je – als de boksscholen weer open zijn – de basis van het boksen al onder de knie hebt en fit bent om te starten met de lessen.

Deze actie is speciaal voor tijdens de lockdown, om deze gekke tijd door te komen en sterk te beginnen met het nieuwe jaar.

STARTERSPAKKET BOEKEN

lockdown starterspakket kickboksen boksen

HET LOCKDOWN STARTERSPAKKET

  • 5 online lessen – voor thuis
  • 4 x vrij trainen – op de buitengym
  • 1 groepsles – als het weer kan
  • gratis materiaal – lenen bij Boogieland

SPECIALE LOCKDOWN ACTIE: €30,-

Na aankoop ontvang je een mail met de online lessen, meer informatie én credits voor het vrij trainen en de groepsles.

STARTERSPAKKET BOEKEN

ONLINE LESSENPAKKET

Leer tijdens de online lessen de basis van (kick)boksen: een goede houding, stoten, trappen en als afsluiter een zaktraining. Inclusief een goede warming-up en cooling down om blessures te voorkomen. Én krijg een stukje filosofie mee: over het boksen, weetjes, handige tips en hoe wij in Boogieland met elkaar omgaan.

De lessen kun je vanuit huis doen of op een van onze bokszakken op de binnenplaats.

STARTERSPAKKET BOEKEN

5 ONLINE LESSEN

ONLINE LES 0
Hoofdtrainer Jens neemt je in één uur langs de gehele basistechniek en prinicpes van kickboksen. Deze les kun je in principe volgen vanaf je bank, of je kunt alvast lekker meedoen.

VIER ONLINE LESSEN BASISCURSUS
Trainers Emma en Maartje nemen je mee in de volgende stappen: doe actief mee in je woonkamer of in de buitengym en krijg de techniek beter onder controle. Emma en Maartje behandelen zowel boksen, kickboksen en cardio op een rustig tempo zodat je makkelijk mee kunt komen en je conditie opbouwt.

ZELF TRAINEN EN LES VOLGEN

Bekijk de online lessen thuis en kom ze daarna in de praktijk brengen op een van de bokszakken. Je kunt met het Lockdown Starterspakket vier keer vrij trainen en in de avonduren loopt er een trainer rond die je om tips kunt vragen. Bokshandschoenen en scheenbeschermers kun je gratis bij ons lenen.

En zodra het weer mag kun je meedoen met een van de groepslessen en ben je helemaal klaargestoomd om te beginnen met (kick)boksen!

STARTERSPAKKET BOEKEN