fbpx

SUMMERCAMPS ’22

EEN TRAININGSKAMP-EN-VAKANTIE-IN-EEN. VOOR ALLE BOKSERS EN KICKBOKSERS VOOR WIE TRAINEN DE HEMEL OP AARDE IS.

DIT IS DE KANS OM EEN HELE WEEK VOLLEDIG TE WIJDEN AAN KEIHARD TRAINEN EN BETER WORDEN, SAMEN MET EEN GEMOTIVEERDE GROEP.

DENK: THAILAND ––> IN AMSTERDAM!

🇹🇭  ⚒️  ⚒️  ⚒️  🇳🇱

BOOGIELAND
SUMMERCAMPS

Ieder camp bestaat uit 12 unieke workshops met bekende vechters en Boogieland trainers, persoonlijke begeleiding van de host en trainers, top notch lunch, een T shirt dat je alleen maar krijgt als deelnemer en een BBQ als mooie afsluiter van jullie gezamenlijke prestatie.

Je traint tweemaal daags, met daartussen een uitgebreide powerlunch. Je slaapt lekker thuis. Elke training is uniek en speciaal gemaakt voor het Summercamp. Ze draaien niet alleen om beuken, maar ook om technisch beter worden, goed herstellen en mega fit worden in korte tijd.

Voor sommigen is Summercamp een rite of passage, anderen zien het als een ideale vakantie of als een investering in zichzelf. Je maakt sowieso bakken nieuwe vrienden en gaat 100% een level-up.

Check onze FAQ, voorwaarden en fotogalerij van eerdere edities onderaan de pagina.

EERSTE NAMEN [ONDER VOORBEHOUD]:

TIYANI BEZTATI 💥 GLORY CHAMP
REGIAN EERSEL 💥 ONE CHAMP
DAI CARTER 💥 KAMP VAN KONINGSBRUGGE

DAAG JEZELF UIT TIJDENS DÉ VECHTSPORT VAKANTIE IN EIGEN STAD

KIES JE PEPER NIVEAU

Vorige jaren waren ze fantastisch; dit jaar doen we ons best daar nog iets overheen te gaan. Zo plannen we dit jaar, naast twee gemengde camps (🌶️), óók een apart BOXING (🌶️🌶️) en KICKBOXING (🌶️🌶️) summercamp.

Deze twee laatste zijn nog een stapje uitdagender qua techniek en verdieping, en zijn ook een fantastische voorbereiding op een wedstrijd op de Nacht van de Hete Bliksem (+/- half/eind okt).

Verwacht ook een mooi aantal tot de verbeelding sprekende namen in het rooster. Bekende vechters, bijzondere coaches. Zodra we genoeg voorinschrijvingen hebben kunnen we namen bekend gaan maken.

EAT – SLEEP – TRAIN – REPEAT

De prijs voor een Summercamp is € 325,-.
👉 Basisprijs per Summercamp = 325 euro.
👉 Ben je Boogieland lid?
Dan ontvang je 30 euro korting en betaal je maar 295 euro.

👉 Voor de leukste week van je zomer.
👉 Tippie dus: je kunt ook gelijk lid worden.

SUMMERCAMP 1

MIX
18-23 JULI

De eerste Summercamp week van het jaar is zowel voor de boksers als kickboksers. Verwacht veel: veel trainingen met veel variatie, veel gasttrainers en veel vechtstijlen. Met een gezellige groep ga je aan het werk om een week bomvol trainingen te doorstaan.

Peperniveau: 🌶️

SCHRIJF JE IN!

SUMMERCAMP 2

MIX
1-6 AUGUSTUS

Deze tweede week Summercamp is vergelijkbaar met de eerste week; ook ontworpen voor iedereen met interesse in zowel het boksen als het kickboksen. Met veel interessante trainingen zowel binnen als buiten Boogieland duik je een week lang de vechtsport in zoals je nooit eerder hebt gedaan.

Peperniveau: 🌶️

SCHRIJF JE IN!

SUMMERCAMP 3

KICKBOKSEN
15-20 AUGUSTUS

De derde week is een uniek Summercamp speciaal alleen voor de kickboksers. Samen met Emma Schouwenaar ga je behoorlijk de diepte in. Alle geheimen van het kickboksen (Thais / Nederlands) worden gedeeld wat jou tot een hoger niveau brengt. Klaar voor een wedstrijd?

Peperniveau: 🌶️🌶️

SCHRIJF JE IN!

SUMMERCAMP 4

BOKSEN
22-27 AUGUSTUS

De laatste week van de Summercamps is er eentje speciaal voor alle boksers. Samen met Emils Lelis en Digna Poelman ga je het gevecht aan met jezelf. Technisch boksen, snoeiharde conditietraining en veel plezier. Dit is er echt eentje voor in de boeken! Level up, level up, level up.

Peperniveau: 🌶️🌶️

SCHRIJF JE IN!

Daag jezelf uit tijdens dé vechtsportvakantie in eigen stad
Spread the word! See you in Thaisterdam!

💙❤️

OSU!

Antwoorden op jullie FAQ…
Het is 18+.
Je Summercamp week is van maandag tot en met zaterdag.
Je Summercamp dagen duren meestal van 08:00 tot 12:00, dan ben je een paar uur vrij en start de middagsessie weer om 15:00 tot ongeveer 18:00.
Je luncht dus bij ons.
Je slaapt lekker thuis.
We raden aan om je week lekker vrij te plannen van werk.
Je dieetwensen houden we zeker rekening mee. Stuur ze naar: info@boogieland.nl
Er zijn ongeveer 2 trainingen per kamp in de natuur.
Check je niveau aan de hand van de pepers, zie hierboven. Twijfel? Stuur je mail: info@boogieland.nl

Voorwaarden

Het summercamp is voor 18 jaar en ouder. Deelname is op eigen risico. De prijzen zijn inclusief €25,- administratiekosten. 

Annuleringsvoorwaarden: annuleren kan kosteloos minus de administratiekosten tot 3 weken (21 dagen) van tevoren. Tot een week (7 dagen) van tevoren annuleren krijg je 50% retour. Hierna kun je niet meer annuleren. Je kunt je ticket wel doorverkopen aan een vriend. 

Wil je ruilen van week? Dat kan kosteloos tot drie weken van tevoren, zolang de desbetreffende week nog niet vol is. Na drie weken voor start van de Summercamp week zul je de administratiekosten opnieuw moeten betalen.

We maken vier Summercamp weken beschikbaar voor jullie, dat is ontzettend leuk maar niet zonder risico’s. We gaan er alles aan doen om alle weken door te laten gaan. Maar dit betekent dat als er niet genoeg aanmeldingen zijn voor een week, we helaas die week niet door kunnen laten gaan. Dit laten wij natuurlijk zo ver mogelijk van tevoren weten, en niet later dan 14 dagen. Mocht dit het geval zijn dan heb je de optie om je geld terug te krijgen (inclusief administratiekosten) of te wisselen naar één van de andere weken (kosteloos).

 

WELCOME IN THAISTERDAM!