fbpx

VACATURE 

AUDIO ENIGNEER EN -EDITOR VOOR DE AUDIOTRAININGEN

OP VRIJWILLIGERSBASIS MET STANDAARDVERGOEDING
(EN EEN JAAR GRATIS TRAINEN)

De Boogieland Foundation is op zoek naar iemand die ons helpt om de audiotrainingen naar het volgende level te tillen. We hebben nood aan een echte alleskunner op audio gebied, die kan improviseren, houdt van een uitdaging en zelfstandig aan de slag kan.

Onze stichting is verantwoordelijk voor de openbare boksstations op de straten van Amsterdam. Bij alle #boogielandboxingbags (26 and counting) vind je een QR- code die direct naar tientallen gratis toegankelijke audiotrainingen leidt. Deze trainingen zijn gemaakt door het trainersteam van de boksclub en hebben tot nu toe zo’n 30 duizend plays. De trainingen begeleiden en motiveren de boksers en vormen samen met de bokszak een gratis mini-boksgym midden op straat. Nu is het tijd om de kwaliteit naar het volgende niveau te trekken, en daar hebben we jouw hulp bij nodig.

De missie van de Boogieland Foundation is om het plezier, de kracht,  én de wijsheid die vechtsporttraining biedt voor iedereen toegankelijk te maken – onafhankelijk van factoren als inkomen, afkomst, en de buurt waar je woont. Om dat te bereiken hangen we met dit project tientallen bokszakken in de openbare ruimte, werken we samen met lokale maatschappelijke organisaties en jeugdwerk, én bieden we gratis trainingen aan. De audiotrainingen zijn hierin essentieel!

FUNCTIE OP PROJECTBASIS

Deze vacature is in principe op projectbasis, met als doel om in 3-5 maanden de bestaande trainingen strak te trekken en vooral een goed systeem op te zetten voor toekomstige trainingen. Dit systeem ga jij bedenken aan de hand van de doelen die we gesteld hebben, en daarna zelfstandig uitvoeren en zó goed maken dat straks een kind de was kan doen. 

Deze klus is een uitgelezen kans om als audioprofessional véél bij te dragen aan de fysieke en mentale gezondheid, maar ook aan de leukheid van onze stad. Hoe beter de trainingen zijn, hoe meer mensen ermee zullen gaan werken, en hoe vaker bovendien. Je wordt onderdeel van een supergemotiveerd en avontuurlijk team dat alle op alles zet om de missie verder te brengen, en daar een hoop plezier en voldoening uithaalt.

Omschrijving van het project

-Oude audiotrainingen opknappen (opnieuw editen, mixen, soundtracks toevoegen)
-Opnamestudiootje bouwen (klein budget, improviseren)
-Systeem opzetten voor het foutloos opnemen van audiotrainingen (met aparte tracks voor trainer, muziek, trainingsgeluid)
-Playbook maken zodat anderen het straks ook zonder jou kunnen, bijvoorbeeld een stagair
-Opnames audiotrainingen + trainingsgeluiden begeleiden en produceren (Opnamekwaliteit waarborgen)
-Meedenken over-  en technisch produceren van een leader
-Editen
-Mixen
-Muziek cue-en
-Playlists selecteren

Minimale vereisten

-Je gelooft in de missie van de Boogieland Foundation
-Je bent enthousiast over (kick)boksen en traint zelf ook
-Je houdt van muziek, hebt wat ervaring met DJ´en
-Je hebt ervaring als editor
-Je hebt ervaring in- en kennis van audio engineering

Vergoeding

Voor dit project staat 200 uur, over een periode van 3-5 maanden. Daarvoor ontvang je, als je wil, een standaard vrijwilligersvergoeding van € 5,- per uur, met een max van € 180 per maand. Daarnaast biedt de boksclub je een heel jaar gratis trainen, en een set mooie Boogieland gear met shirt, tas, bandages en bokshandschoenen. Nog leuker is misschien dat je onderdeel wordt van het team en de community van Boogieland, en dat je meewerkt aan een enorm succesvol en snelgroeiend project dat heel veel mensen heel blij maakt.

Contact

Enthousiast? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar lotte@boogieland.nl. De deadline is vrijdag 13 maart 18:00u