fbpx

BASISCURSUS

LET OP: EXTRA CURSUS IN JULI OP DINSDAGAVOND 20:30 – 21:30. CHECK ONDERAAN DE PAGINA VOOR EXACTE DATA.

DE EERSTE STAP IS DE ALLERMOOISTE! MAAK DE BESTE START MET DE BOOGIELAND BASISCURSUS

€ 45,-

 • Leer de basis van boksen én kickboksen.
 • Raak geïnspireerd en bouw genoeg zelfvertrouwen en vaardigheid op om duurzaam en veilig te komen trainen

We bieden twee verschillende soorten basiscursussen aan:

 • 4 lessen in 1 maand: In vier lessen word je klaargestoomd om mee te doen met de reguliere lessen. Check onderaan de pagina de exacte data en tijd.
 • Basiscursus in één dag: Tijdens de dagcursus in het weekend leer je in één dag de basistechniek van het [kick]boksen. Het gaat tijdens deze dagcursus meer om techniek dan conditie. Maar je zal zeker fysiek worden uitgedaagd. Check onderaan de pagina de exacte data en tijd.

LET OP: de cursus zal buiten plaatsvinden en eigen materiaal (handschoenen en bandage) zijn VERPLICHT. Door de covid-19 maatregelen mogen wij helaas geen materiaal uitlenen. We raden je aan om materiaal van een vriend/vriendin te lenen of je kunt ze zelf aanschaffen.

HET IDEE

Heel veel mensen willen zich aansluiten bij Boogieland en meedoen met de lessen, maar de meeste mensen hebben nog geen ervaring met boksen en / of kickboksen. Daarom is deze basiscursus de beste eerste stap die je kunt zetten. Als je meedoet leer je op topsnelheid de basis van een hele nieuwe manier van bewegen en voel je je daarna klaar voor het echte werk. En in de reguliere groepslessen van Boogieland houden we de kwaliteit van de trainingen én de sfeer hoog doordat iedereen weet hoe ‘t werkt.

SCHRIJF JE IN!

DON’T WORRY

Deze basiscursus is perfect voor je als je altijd al eens hebt willen boksen of kickboksen maar niet weet hoe je moet beginnen. Ook als je vroeger wel getraind hebt maar er weer helemaal uit bent is de basiscursus een goed idee. De meeste mensen hebben voordat ze beginnen allerlei zorgen en zijn bang dat ze het niet kunnen om de een of andere reden, maar juist daarvoor is deze basiscursus ontworpen; kijk maar:

 • we doen t rustig aan
 • jij bepaalt zelf hoeveel je lichaam en geest aan kunnen
 • iedereen is voor het eerst, of is echt hier om een goede start te maken vanaf stap 1
 • we leren je alles stap voor stap, we bouwen samen conditie op
 • bij de cursus hoort een rondleiding in de gym en veel speelse oefeningen
 • je groepje is maximaal 17 mensen
 • je leert nieuwe trainingspartners kennen

YoutubeBekijk hoe onze basiscursus werkt op ons Youtube kanaal

VOORDELEN VAN TRAINEN

Als je nog twijfelt zijn hier nog wat redenen om te gaan kickboksen of boksen:

 • van (kick)boksen wordt je vrolijk, fit en strijdwaardig. Echt!
 • deze sporten zijn eindeloos uitdagend – je raakt nooit uitgespeeld
 • onze club is ontzettend gezellig, het ziet er vet uit en de mensen zijn lief. En na de les kun je Noord ontdekken – Skatecafé, Garage Noord, Fc Hyena, Coba, zwemmen bij Hotel de Goudfazant – over een paar jaar is het hier allemaal gesloopt dus we moeten er nu nog even van genieten!
 • de discipline, weerbaarheid en wilskracht die je op den duur op bouwt betaalt zich in alle facetten van je leven terug.

WAT KOST EEN BASISCURSUS?

De Boogieland Basiscursus kost €45 en bestaat uit vier vaste lessen – dat is minder dan 12 euro per les, voor een training met heel veel persoonlijke aandacht. We zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt en we gaan je alles leren wat je nodig hebt om daarna met zelfvertrouwen en plezier bij Boogieland te trainen. Er wordt gelachen, veel geleerd en ook een beetje gezweet.

DATA & AANMELDEN

Data voor juli:

Dinsdagavonden op 7, 14, 21, 28 juli van 20:30 tot 21:30. Er zijn totaal 18 plekken!

Aanmelden doe je door op deze link te klikken, je komt dan uit op onze webshop.

Nadat je een cursus hebt gekocht (jouw profiel heeft nu “1 basiscursus-credit”) moet je jezelf nog inboeken voor de cursus van je keuze, juni of november bijvoorbeeld. Hiervoor ga je naar het kopje rooster. Daar vindt je de basiscursussen en andere groepslessen. Let op: schrijf je in op de datum van les 1 van de 4, dan sta je automatisch ook ingeschreven voor de overige drie lessen van je cursus. Deze data van de 4 lessen staan voor de zekerheid ook nog vermeld in het rooster wanneer je klinkt op de basiscursus op de datum van les nr. 1

Als er verder nog vragen zijn kun je ons mailen op info@boogieland.nl of bel ons op weekdagen tussen 16:00 en 20:00 op 020-341 85 92.

Hoop je snel hier te zien!

SCHRIJF JE IN!