fbpx

LESAANBOD

VRIJ TRAINEN OP DE BUITENGYM

Kom vrij trainen op de binnenplaats van Boogieland! Er is genoeg plek om op afstand van elkaar te trainen. Hang je spullen bij de garderobe, doe je warming-up op het veld train veilig en droog op je eigen bokszak onder de grote tent. We zorgen voor een motiverende en sfeervolle trainingsomgeving, die volledig strak volgens de regels is opgesteld: super veilig, individueel op grote afstand én in de buitenlucht.

Train met een van onze audiotrainingen en krijg in de avond advies van de rondlopende trainer. De bokszakken zijn beschikbaar van ’s ochtends vroeg tot de avondklok.

Ben je nog geen lid? Boek een bokszak voor 50 minuten voor €7,50.

BOEK VIJ TRAINEN

PERSONAL TRAINING -SPECIAAL TARIEF!

Inzakken en uitdijen? Juist niet! Tijdens deze lockdown maakt Boogieland personal training toegankelijker dan ooit. Tot 19 januari betalen actieve Boogieland leden extra lage tarieven:

€29,- 30 minuten Personal Training (niet-leden €45,-)

€55,- 60 minuten Personal Training (niet-leden €75,-)

Koop een credit en neem contact op met info@boogieland.nl of direct met je favoriete trainer (let op: de korting geldt alleen voor actieve leden).

PERSONAL TRAINING

VEILIGHEID VOOROP

Net als overal bestaat er een risico om het virus, zonder dat je het weet, te kunnen krijgen. Ook hier in Boogieland. We doen er alles aan besmetting zoveel mogelijk te vermijden en voor iedereen een veilige omgeving te creëren. Sinds heropening hebben we ook een sterk verbeterde ventilatie, met 5000 m3 per uur capaciteit voor verse lucht aanvoer én afvoer.

Als je niet naar Boogieland kunt komen kun je altijd thuis een van onze online trainingen volgen, boksen of fitnessen met onze Boogiebag of trainen op de #Boogielandboxingbags.

VIDEOTRAINING AUDIOTRAINING