fbpx

NACHT VAN DE HETE BLIKSEM | 14 OKTOBER

De Nacht van de Hete Bliksem: vechten, feest, verbroedering en ontlading. Op 14 oktober toont Boogieland [Kick]Boxing Club zich wederom als bokstempel meets nachtclub, samen met onze vrienden van het SkateCafe.

GET YOUR HETE BLIKSEM TICKETS

NACHT VAN DE HETE BLIKSEM

Boogieland’s Nacht van de Hete Bliksem is een viering van de menselijke potentie tot overwinning; een knetterend spektakel ter algehele verrukking en een liefdevolle verstoring van de gevestigde orde.

Hét boksgala / festival dat Boogieland zo’n unieke identiteit geeft en waar alles waar wij van houden samenkomt. Deze nacht draait om vechten en feesten zonder machoshit, doordrenkt van punkmentaliteit en mét hoogenergetische waanzin overal om je heen.

FEEST IN EN OM DE RING!

Onze Grand Opening in april 2019 – met een rij tot aan de straat – bleek een legendarische kick-off avond. Ons éénjarig bestaan en tevens ons eerste Nacht van de Hete Bliksem editie pakten we groter uit. Het was één groot feest met vette [kick]bokswedstrijden, livemuziek en worstelaars en trok rond de duizend bezoekers. Na een uitverkochte wederom lekkere en succesvolle editie in 2022 gaan we op 14 oktober opnieuw knallen. Mis ‘m niet, deze wordt minstens zo spectaculair!

Stay classy, stay sexy….let’s boogie!

GET YOUR HETE BLIKSEM TICKETS

WIE DOEN ER MEE?

De Nacht van de Hete Bliksem clubwedstrijden zijn bedoeld om onze leden een kans te bieden om de weg naar en de wedstrijd zelf te ervaren, een doel te stellen en dat door hard te werken te bereiken.

De avond zelf is een fantastische potpourri van spanning, zweet, kracht, techniek en vriendschap. Een kroon op hun harde werk en ijzersterke inzet. Met een leip feest als toetje.

Al onze leden kunnen zich inschrijven voor de Nacht van de Hete Bliksem. Maar sparervaring is een must. Voor iedereen proberen wij de perfecte tegenstander te vinden: iemand die je uitdaagt, je sterker maakt, en uiteindelijk met jouw de ring in wilt stappen.

De Nacht van de Hete Bliksem 2023 inschrijving is gesloten. Jammer? Kom trainen (en SPARREN) bij Boogieland werk toe naar Bougieland, Kleine Bliksem – en ’24! GO GO GO!

GET YOUR HETE BLIKSEM TICKETS

FIGHTS

ACTS