fbpx

FOUNDATION

GRATIS BOKSEN VOOR IEDEREEN!

Door heel Amsterdam hangen bokszakken van stichting Boogieland Foundation. Wij geloven dat (kick)boksen je kunt helpen om beter in je vel te zitten en sterker in je schoenen te staan.

Met de openbare boksstations maken we dit mogelijk voor alle Amsterdammers – arm of rijk – zodat iedereen een gelijke kans heeft een Champ at Life te worden.

Dus. Nu is het jouw beurt om door te pakken: ga naar buiten. Kies een locatie. Train met een van onze audiotrainingen en voel je daarna lekker en trots op jezelf. Deel je training met @boogieland.boxingbags.

Heb je een schademelding? Stuur dan een foto van de schade naar boxingbags@boogieland.nl. Thanks voor de betrokkenheid en extra ogen!

BOKSZAK BIJ JOU IN DE BUURT?

De boksstations en de audiotrainingen worden verzorgd door de Boogieland Foundation, maar voor het plaatsen van een Boogieland Boxing Bag is financiering nodig. De Boogieland foundation is afhankelijk van sponsors en fondsen/subsidies, maar ook als bewoner van Amsterdam en andere steden kan je jouw buurt verbeteren en zijn er mogelijkheden als particulier om subsidies aan te vragen.

Geluid uit de buurt helpt! Bewoners kunnen als ze een leuk idee hebben voor in de buurt of de straat zelf een eenmalige aanvraag doen bij de gemeente voor subsidie. Elk stadsdeel heeft een buurtbudget speciaal voor dat soort initiatieven. Ook zijn er vanuit overige fondsen mogelijkheden om als buurtbewoner geld aan te vragen voor het verrijken van jouw buurt.

Stuur een mailtje naar isabel@boogieland.nl voor tips over financieringsmogelijkheden, contacten en samenwerkingen. Ook zijn wij altijd opzoek naar nieuwe sponsoren en partners, twijfel niet om contact op te nemen!

WIE ZIJN WIJ?

Boogieland Foundation is een jonge en maatschappelijk betrokken stichting die opereert onder het motto “Boxing to become…Champs at Life”. Wij dragen graag bij aan een mentaal en fysiek gezonde stad. Boksen en kickboksen zijn de snelst groeiende sporten van Nederland in alle lagen van de maatschappij, en juist de mentaliteit van zelfzorg en weerbaarheid die diep verbonden zijn met de vechtsport staan voor ons hoog in het vaandel. Deze actie is voor jou en iedereen in Amsterdam en daarbuiten.

DUURZAAM KARAKTER

Op 16 maart 2020, tijdens de eerste lockdown, bood boksclub Boogieland haar bokszakken inclusief audiotrainingen gratis aan voor alle Amsterdammers.

Met de Boogieland Foundation trekken we het Boxing Bags project breder dan alleen sporten stimuleren in tijden van corona. De bokszakken hangen nu op plekken waar mensen het gevoel hebben dat er niet altijd naar hen wordt omgekeken. Boogieland gelooft in de kracht van sport en wil de toegankelijkheid vergroten door ook buiten de sportschool Amsterdammers te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Trainen en aan jezelf werken zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

De herstart van het Boxing Bags project heeft een duurzamer karakter voor ogen. We werken hecht samen met o.a. Gemeente Amsterdam en een aantal sociaal-maatschappelijke en culturele organisaties in de stad en zijn bezig met het ontwikkelen van een duurzame bokszak.

GRATIS BOKSTRAININGEN

Samen met Lynk & Co en  Wintergames organiseerde stichting Boogieland Foundation (kick)bokstrainingen door wereldkampioenen, voor iedereen onder de 27 jaar.

 

Zoals met oud-kampioen Raymond Joval, Glory vechter Tyjani Beztati, Mohammed Boutasaa, Piëtro Doorje, Regian Eersel en meer.
Samen met deze rolmodellen wil Boogieland foundation graag de jeugd in beweging krijgen en de Champs at Life mentaliteit meegeven: sterk in je schoenen staan en lekker in je vel zitten is de missie. “Tijdens de coronapandemie krijgen jongeren vooral te horen wat er allemaal niet mag én niet kan. Daarom is het belangrijk om hen, juist nu, een positieve impuls te geven.”

DUURZAME BOOGIELAND-TAS!

Gemaakt van oude bokszakken

Bokszakken die eerder in de stad hingen en kapot zijn gegaan, krijgen een nieuw leven als Boogieland-tas! Waterdicht met sterke hengsels, allemaal uniek en in alle formaten.

Support

Door een Boogieland-tas aan te schaffen support je de stichting. Met dit geld kunnen we nieuwe locaties plaatsen en organiseren we gratis bokstrainingen voor de jeugd.

Hoe werkt het?
•  Stuur een mailtje naar isabel@boogieland.nl
• Of stuur een DM via Boogieland Foundation Instagram
•  Of kom langs bij Boogieland aan de balie en kies een tas uit!
Een Boogieland-tas kost €45,- en alle opbrengsten worden gebruikt voor de groei van de stichting.

PARTNERS

          

   

SUPPORT

Support Boogieland Foundation met een donatie – bedrag zelf in te vullen!

We zijn altijd op zoek naar samenwerkingen met nieuwe partners. Neem contact op met Maartje via maartje@boogieland.nl. Volg ons op Instagram en Facebook voor nog meer nieuws en mooie foto’s!

PERS

Neem contact op met Maartje Piersma via maartje@boogieland.nl.