fbpx

Een trainingskamp-en-vakantie-in-één. Voor alle kickboksers voor wie trainen de hemel op aarde is. Dit is dé kans om een heel weekend volledig te wijden aan keihard trainen en beter worden, samen met een gemotiveerde groep. Denk: Thailand – in Amsterdam.

WAT IS SUMMERCAMP?

Ons Summercamp is een Boogieland traditie. Ieder jaar proberen wij in de warme zomermaanden wat spanning en sensatie te bieden met een week lang volle bak trainen. Ook dit jaar gaan we weer! Een weekend lang – van vrijdag t/m zondag – vlammend hard trainen, werkend naar één helder doel, in een motiverende en warme groep mensen en onder stimulerende leiding van onze coaches.

WAT GAAN WE DIT JAAR DOEN?

’s Ochtends en ’s middags doen we een sessie – en dat drie dagen lang. Tussendoor eten we samen en kan je een dutje doen op de mat of even snel naar huis. In die dagen ga je gewoon niets anders doen dan leven als een martial artist. Jij en je sport; in alle facetten van mentaal tot fysiek. Het wordt zwaar, het wordt enorm kicken en je gaat bizar veel leren in hele korte tijd. En het wordt gewoon ontzettend leuk, zoals altijd in Boogieland.

FAQ

 • Hoe laat begint en eindigt elke dag het kamp?
  Elke dag verzamelen we om 08:30 uur in Boogieland en om 17:00 uur zijn we weer klaar met trainen. Tussen 11:00 en 15:00 uur is er lunch en vrije tijd.

 

 • Is de lunch vegetarisch?
  Het eten dat je tijdens de lunch krijgt, is vega. Je kunt het altijd aangeven als je vegan eet of allergieën hebt!

 

 • Moet ik verplicht aan alle lessen meedoen?
  Niets is verplicht, familie, slaap, huisdieren, etc gaan voor, maar beloof dat je gewoon heel erg je best doet om alle lesjes mee te doen die kunnen, zo haal je het meeste uit je summer camp en dit maakt het ook voor je meedeelnemers veel leuker.

 

 • Moet ik echt sparren?
  Ja, je moet sparren. Dit is wel iets waar we gedurende het weekend naartoe werken, dus we zorgen ervoor dat je hierop voorbereid bent: we bespreken hoe je grenzen aan kunt geven (licht sparren is ook oké), en we leren elkaar en dus ook de niveauverschillen leren. Als je niet comfortabel met iemand spart, hoef je dat niet te doen. Dit antwoord is om mensen gerust te stellen, maar als je helemaal dichtslaat bij het idee van sparren (meestal beginners) is het wel verstandig om even goed na te denken over wat je precies uit het summer camp wil halen. Naast plezier is het ook echt bedoeld om iets te leren, zonder sparren leer je weinig.

Hoewel de insteek zeker niet voor doetjes is, blijven de Summercamps voor iedereen toegankelijk. Vanaf het punt dat je lekker mee kunt draaien in de rookies lessen kun je het aan. Met een enigszins fit lijf, veel motivatie en een leergierige instelling heb je alles wat je nodig hebt om optimaal van dit Boogieland Summercamp te genieten. Maar zeker voor de meer gevorderde kickbokser en bokser is het ideaal; je kan echt even verdwijnen in je sport en ouderwets diep gaan.

Niet te lang twijfelen, want je wil dit niet missen!

SUMMERCAMP TICKETS

OSU!