fbpx

JEUGD

 

Het seizoen 23/24 is begonnen!

Wij bieden bij Boogieland jeugdlessen aan voor iedereen tussen de 10 en 18 jaar. Het seizoen is in september begonnen, maar instromen op een later moment mag altijd. Hieronder lees je meer over de inhoud van de lessen, prijzen & tijden en hoe je je kan aanmelden voor een proefles.

PRIJZEN OVERZICHT  2023

[KICK]BOKSEN BIJ BOOGIELAND

Bij Boogieland geven we ook (kick)boksen aan de jeugd. Iedereen tussen de 10 en 18 jaar is hartstikke welkom bij onze jeugdlessen. Je kunt vier dagen in de week bij ons trainen. Boogieland wilt graag met de jeugd een avontuur aan waarin ze zich naast het boksen op nog vele andere vlakken kunnen ontwikkelen.

KICKBOKSEN – OOK JUIST ALS JE NIET STOER BENT

  • Bij Boogieland is kickboksen is voor iedereen! Stoer, verlegen, groot, klein, jongen of meisje en alles daaromheen. Er is zóveel te leren.
  • We zorgen voor gezellige, speelse lessen met persoonlijke aandacht en zicht op de ontwikkeling van ieder kind.
  • Voor de duidelijkheid: slaan en trappen gaat altijd gecontroleerd onder toeziend oog van de trainer. Het hoofd wordt nooit geraakt.

 

BOOGIE YOUNGSTERS

Bij de Boogie Youngsters (10 t/m 13 jaar) leer je de basis van het kickboksen. Hier kun je al je energie kwijt en leer je gecontroleerd met je lichaam omgaan. Naast beter kickboksen, ligt de focus op het aangeven van grenzen, sterk staan en het opkomen voor jezelf. Er wordt ook gelet op het creëren van een motiverende sfeer en het helpen van elkaar.

TEENS

Bij de Boogie Teens (14 t/m 17 jaar) wordt er serieus gekickbokst! Zonder in te leveren op een goede sfeer. De tieners worden klaargestoomd voor het volwassen leven; oefenen met eigen verantwoordelijkheid en omgaan met spanning. Discipline heeft een sleutelrol, naast het teamwork en het leren aangeven wat ze zelf nodig hebben om te kunnen groeien. 

De lessen bevatten veel spelelementen en er wordt zeker gelachen – maar er wordt ook stevig getraind. Bij Boogieland bouwen we sterke mensen en dat vereist hard werken! 

TIJDEN YOUNGSTERS

Maandagen 🕔17.00 met Sabina
Dinsdagen 🕔17.00 met Sabina
Woensdagen 🕔16.30 met Jaap

TIJDEN TEENS 

Maandagen 🕔17.30 – Jaap
Woensdagen 🕔17.30 – Jaap
Donderdagen 🕔17.00 – Morgan

De lessen duren 60 minuten. Voor de meest actuele tijden; kijk in het rooster van Virtuagym.

MEEDOEN?

Dat kan. Iedereen is welkom, klik HIER voor een overzicht van onze prijzen. Eerst een proeflesje doen kan natuurlijk ook en is gratis en vrijblijvend. In de maanden september en oktober, kun je zonder afspraak langskomen voor een proefles. Je vult dan aan de balie even een proefles-formulier in en dan kun je meedoen met de les. Wij nemen vervolgens contact met je op.(LET OP, geen lessen in vakanties of feestdagen)

Vond je het leuk en wil jij je inschrijven bij Boogieland, dan kan dat hieronder.

INSCHRIJVEN JEUGDLESSEN

Het is ook mogelijk om via het Jeugdfonds en stadspas bij ons te sporten. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@boogieland.nl.