fbpx

JEUGD

 

Het seizoen ’22/’23 is begonnen. Vanaf 29 augustus 2022 gaan we van start om er weer een prachtig jaar van te maken. Met veel nieuwe dagen en nieuwe trainers wordt dit een heel speciaal jaar. Al lid? Klik hier voor het contributie overzicht voor dit jaar. Ben je nieuw? Lees dan hieronder wat Boogieland allemaal te bieden heeft.

PRIJZEN OVERZICHT

WIL JE GRAAG MEEDOEN? IEDEREEN IS WELKOM!

Bij Boogieland geven we ook (kick)boksen aan de jeugd. Iedereen tussen de 10 en 18 jaar is hartstikke welkom bij onze jeugdlessen. Vier dagen in de week toveren we onze boksschool om zodat we de jongeren onder ons kunnen trainen. Boogieland wilt graag alle jeugd les kunnen geven en met hen een avontuur aangaan waarin ze zich naast het boksen op nog vele andere vlakken kunnen ontwikkelen.

KICKBOKSEN – OOK JUIST ALS JE NIET STOER BENT

 • Bij Boogieland is kickboksen is voor iedereen! Stoer, verlegen, groot, klein, jongen of meisje en alles daaromheen. Er is zóveel te leren.
 • We zorgen voor gezellige, speelse lessen met persoonlijke aandacht en zicht op de ontwikkeling van ieder kind.
 • Voor de duidelijkheid: slaan en trappen gaat altijd gecontroleerd onder toeziend oog van de trainer. Het hoofd wordt nooit geraakt en de teens trainen met scheenbescherming.

BOOGIE YOUNGSTERS

Bij de Boogie Youngsters (10 t/m 13 jaar) ligt de focus, naast beter kickboksen, op het aangeven van grenzen, sterk staan en het opkomen voor jezelf. Er wordt ook gelet op het elkaar helpen en het creëren van een motiverende sfeer.

TEENS

Bij de Boogie Teens (14 t/m 17 jaar) wordt er serieus gekickbokst! Zonder in te leveren op een goede sfeer. De tieners worden klaargestoomd voor het volwassen leven; oefenen met eigen verantwoordelijkheid en omgaan met spanning. Discipline heeft een sleutelrol, naast het teamwork en het zelf leren aangeven wat ze zelf nodig hebben om te kunnen groeien. 

De lessen bevatten veel spelelementen en er wordt zeker gelachen – maar er wordt ook stevig getraind. Bij Boogieland bouwen we sterke mensen en dat vereist hard werken! 

TIJDEN YOUNGSTERS

Maandag 17.00 – Donnie
Dinsdag 17.00 – Donnie
Woensdag 16.30 – Jaap

TIJDEN TEENS

Maandag 16.30 – Morgan
Woensdag 17.30 – Jaap
Donderdag 17.00 – Donnie

De lessen duren 60 minuten. Voor de meest actuele tijden; kijk in het rooster van Virtuagym.

MEEDOEN?

Dat kan. Iedereen is welkom, klik HIER voor een overzicht van onze prijzen. Eerst een proeflesje doen kan natuurlijk ook en is gratis en vrijblijvend. Om lid te worden bij Boogieland of een proefles aan te vragen hoef je alleen een mailtje te sturen naar info@boogieland.nl met de volgende informatie:

  • Naam ouder (volledig)  
  • Naam kind (volledig)
  • Leeftijd kind
  • Telefoonnummer
  • Wil je een proefles of lidmaatschap
  • Geef aan op welke dag(en) je wilt trainen

Wij nemen dan vervolgens contact met je op. Het is ook mogelijk om via het Jeugdfonds bij ons te sporten. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@boogieland.nl.