fbpx

OVER ONS

WELKOM

Boogieland [Kick] Boxing Club is de nieuwste en liefste club van Amsterdam Noord! Boogieland opent de fascinerende wereld van het echte kickboksen en boksen, zonder haantjesgedrag of blauwe ogen maar met uitdagende trainingen en een hele goede sfeer.

BOKSTEMPEL

Boogieland zit op een filmachtige locatie in een voormalige garageloods op het binnenplaatsje achter het Skatecafé. De club is de bokstempel waar je van droomde; een open en positieve plek waar je je meteen thuis voelt, waar samen gezweet wordt en vriendschappen worden gesloten. En Boogieland is meer dan zomaar een sportschool, naast de trainingen worden er bijvoorbeeld de beroemde clubwedstrijden georganiseerd en zijn er BBQ- en cinema-avonden.

TRAININGEN

De basiscursussen van Boogieland helpen om de drempel te verlagen en maken het makkelijker om een start te maken met (kick)boksen. Als je nog geen ervaring hebt wordt je van harte aangeraden om bij de basiscursus een goede start te maken. Mocht je vast een kijkje willen nemen dan ben je altijd van harte welkom om een binnen te lopen en rond te kijken. Je kunt ook een proefles inboeken, voor echte beginners wordt een zaktraining boksen aangeraden.

Als je al wat ervaring hebt en benieuwd bent naar Boogieland kun je in je proefles meedoen met alle groepslessen; de zaktrainingen, de circuittrainingen of de technieklessen. De technieklessen hebben verschillende niveau’s – “Rookies”, “Techniek” (alle niveaus gemengd, gemiddeld) en “gevorderden”. We hebben natuurlijk ook bokszaktrainingen, ideaal om snel fit te worden. Op het kunstgrasveldje voor onze deur worden de circuittrainingen gegeven. Daarnaast kun je bij ons terecht voor personal training, in de ring of in ons eigen krachthonk. Kom eens langs!

PRAKTISCH

Met de Noord-Zuidlijn, de A10 en verschillende pontjes vlakbij zijn we heel goed bereikbaar.