fbpx

STAP IN DE RING BIJ DE NACHT VAN DE HETE BLIKSEM OP 14 OKTOBER

Ben je toe aan een bloedstollende uitdaging?

Op zaterdag 14 oktober organiseren we wederom onze befaamde Nacht van de Hete Bliksem! We nodigen je uit om dit jaar deel te nemen aan deze onvergetelijke belevenis.

De Nacht van de Hete Bliksem (NVDHB) is een [kick]boks gala met energieke sfeer en intense maar vriendschappelijke wedstrijden. Sparervaring is dus een must. Doe je mee?

Waarom meedoen aan Nacht van de Hete Bliksem?

Het is dΓ© kans om jezelf uit te dagen, om je grenzen te verleggen en te ervaren hoe het voelt om in de ring te staan. Ervaar de unieke mix van kracht, stijl, klasse en inclusiviteit die ons onderscheidt in de vechtsportwereld.

Hoe werkt de inschrijving?

Vanaf zaterdag 22 juli zijn de inschrijvingen voor Nacht van de Hete Bliksem open! Deze editie kun jij je inschrijven bij onze sparlessen op zaterdag (of op een ander moment samen met een van onze coaches.)

De volgende stap na je inschrijving is een van de selectietrainingen volgen, deze zijn op 12 en 19 augustus. (Als je niet kunt op deze data vinden we een andere oplossing). Hier krijg je de kans om jouw sparvaardigheden te tonen en de coaches om een geschikte tegenstander voor je te vinden.

Hoe werken de matchups?

Wij creΓ«ren een omgeving waarin je ondersteund en gelijkwaardig en uitdagend gematched wordt. We proberen deze matchups in de week van 21 augustus af te hebben. Aarzel niet om deze uitdaging aan te gaan en jezelf te bewijzen in de ring!

Dus

GO! Grijp deze kans met beide handschoenen aan om te vlammen in de ring tijdens de π•Ήπ–†π–ˆπ–π–™ 𝖛𝖆𝖓 π–‰π–Š π•³π–Šπ–™π–Š π•­π–‘π–Žπ–π–˜π–Šπ–’.

De inschrijving sluit op 19 augustus. Bij vragen staan we voor je klaar via info@boogieland.nl.Β 

Tot snel in de ring!

XXX πŸ’™β€οΈ Team Boogieland